Аз, проклетникът 4 / Despicable Me 4 (2024)

Аз, проклетникът 4 / Despicable Me 4 (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8 (5 votes)

"Аз, проклетникът 4" (Despicable Me 4 2024) ни връща в света на Гру - бившият суперзлодей, който сега е агент на Анти-Злодейската Лига. Филмът започва с въвеждането на нов член в семейството на Гру - малкият Гру Джуниър, който се оказва истинско изпитание за баща си със своите палави постъпки.

Гру и неговата съпруга Люси, заедно с трите си осиновени дъщери - Марго, Едит и Агнес, трябва да се справят с новата динамика в семейството си, когато срещат новия си враг - Максим Ле Мал и неговата фатална приятелка Валентина. Ле Мал се оказва по-опасен противник, отколкото Гру е предполагал, и семейството е принудено да избяга и да се скрие.

Един от най-интересните моменти във филма Аз, проклетникът 4 (Despicable Me 4) е опитът на Миньоните да получат суперсили, което води до неочаквани и забавни резултати. Същевременно, напрежението между Гру и неговия малък син създава емоционална дълбочина в сюжета, която допълнително усложнява ситуацията, когато цялото семейство трябва да се справи с новата заплаха.

С много екшън сцени, комични моменти и неочаквани обрати, "Аз, проклетникът 4" (Despicable Me 4) обещава да бъде още една забавна и вълнуваща глава от историята на Гру и неговите Миньони, запазвайки чарът и атрактивността на поредицата. Филмът е изпълен с екшън и хумор, като включва нови персонажи и връща обичаните Миньони, които отново са готови да създадат хаос в опита си да помогнат на Гру. Сред новите гласове са Джоуи Кинг, Стивън Колберт и Клои Файнман, които добавят свежи нюанси към историята.

Дърти Хлапета
Доверие / Trust
Argo 2012 Poster
Битка: Лос Анджелис
Американска схема
Денят на Майката
Пес патрул: Супер филмът
Съдията
Циркът на Ела (2020)
Щъркелчето Ричард 2: Тайната на Великия камък (2023)
Тиранозавър (2011)
Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1