Аве, Цезаре!

Аве Цезаре

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.1 (7 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Аве, Цезаре!" включва епическата кинематография и нейната внушителна хронологичност, елементи от театралното изкуство и изобщо всички онези големи и малки неща, които се случват на снимачната площадка, а и на сцената. Не, това не е поредният филм, който ще ви разкаже историята за великия пълководец от Рим. Това е история в история и по-конкретно – филм във филм, който ще ни въвлече във вълнуваща история на сценаристи, актьори, режисьори, монтажисти и всички, които са замесени в създаването на един филм.
Главният герой във Филмът, както става разбираемо от заглавието е ясен – Цезар. Но с течение на обстоятелствата филмът не може да бъде пуснат по кината, защото не е завършен. Ако трябва да сме по-конкретни, това което не е завършено е финалната, последната сцена от филма. Но дори и да имат желание от екипа не могат да я завършат, защото главният актьор изпълняващ ролята на Цезар е отвлечен. Какво се прави в такъв момент? Как се действа, ако главното действащо лице не е на снимачната площадка и го грози опасност? В "Аве, Цезаре!" ще видите как обикновени хора на кино изкуството ще влязат в ролята на разследващи и защитници както на актьора си, така и на своят филм. А наред с това ще разберете и колко едновременно забавно и напрегнато е на снимачната площадка.
Гледайте "Аве, Цезаре!" - няма да съжалявате. Очаква ви много забавление и една наистина малко по-различна история от това, което сме свикнали да гледаме до сега, когато става въпрос за екшън и приключенски филм, а също така и за комедии.

Трансформърс: Ера на изтребление
Къщата на сенките / Dream House
Аз съм номер четири
Приключенията на Тинтин 3D
Огненият пръстен
The Adjustment Bureau
Игри на сърцето
Ваканцията на кума
Texas Chainsaw 3D (2013) Poster
Зората на планетата на маймуните
Доверие / Trust
Силна Година