Аве, Цезаре!

Аве Цезаре

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.1 (13 votes)

Филмът "Аве, Цезаре!" включва епическата кинематография и нейната внушителна хронологичност, елементи от театралното изкуство и изобщо всички онези големи и малки неща, които се случват на снимачната площадка, а и на сцената. Не, това не е поредният филм, който ще ви разкаже историята за великия пълководец от Рим. Това е история в история и по-конкретно – филм във филм, който ще ни въвлече във вълнуваща история на сценаристи, актьори, режисьори, монтажисти и всички, които са замесени в създаването на един филм.
Главният герой във Филмът, както става разбираемо от заглавието е ясен – Цезар. Но с течение на обстоятелствата филмът не може да бъде пуснат по кината, защото не е завършен. Ако трябва да сме по-конкретни, това което не е завършено е финалната, последната сцена от филма. Но дори и да имат желание от екипа не могат да я завършат, защото главният актьор изпълняващ ролята на Цезар е отвлечен. Какво се прави в такъв момент? Как се действа, ако главното действащо лице не е на снимачната площадка и го грози опасност? В "Аве, Цезаре!" ще видите как обикновени хора на кино изкуството ще влязат в ролята на разследващи и защитници както на актьора си, така и на своят филм. А наред с това ще разберете и колко едновременно забавно и напрегнато е на снимачната площадка.
Гледайте "Аве, Цезаре!" - няма да съжалявате. Очаква ви много забавление и една наистина малко по-различна история от това, което сме свикнали да гледаме до сега, когато става въпрос за екшън и приключенски филм, а също така и за комедии.

Трон: Заветът 3D / Tron: Legacy 3D
Старо момче
Монте Карло
Хана - Hanna
Elektra Luxx
Весели крачета 2
Крадци на ядки
Country Strong (2010)
Полунощ в Париж
дявол
Елитни убийци