Аргайл: Супершпионин / Argylle (2024)

Аргайл: Супершпионин / Argylle (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.7 (3 votes)

Във филмът "Аргайл: Супершпионин" (Argylle 2024), зрителите се потапят в света на Ели Конуей (Брайс Далас Хауърд) - уединена писателка, чиито живот претърпява драстична промяна, когато измислените ѝ истории неволно се преплитат с реалността. Ели, която предпочита компанията на котката си Алфи и своя лаптоп, се оказва въвлечена в международен шпионски скандал, който изглежда е изскочил направо от страниците на нейния последен роман за шпионина Аргайл - герой, който не отстъпва по нищо на легендарния Джеймс Бонд.

Пътувайки с влак към майка си, Ели среща Ейдън (Сам Рокуел) - неподреден мъж с брада, който се представя за шпионин и я уверява, че тя трябва да последва неговите стъпки, за да избяга от група злодеи. Тази среща маркира началото на нейното превъплъщение от изолиран автор, в активен участник в свое собствено шпионско приключение. Разкрива се, че Ели притежава необикновената способност да предсказва глобални събития в своите романи, което я прави цел за престъпни организации, вярващи че сред тях има предател, издаващ тайните им на писателката.

Филмът "Аргайл: Супершпионин" (Argylle 2024) е вълнуващо начало на потенциална трилогия, която обещава да разкрие още по-големи тайни и приключения. Със своята изобретателност и амбиция, режисьорът Матю Вон поставя началото на една нова ера в шпионските филми, където границите между реалността и фантазията са по-неясни от всякога. Подобно като филмите за Джеймс Бонд, които промениха света на киното, "Аргайл: Супершпионин" има потенциала да се превърне в култово заглавие, оставяйки своя отпечатък в историята на киното.

Ловец на Тролове / Troll Hunter
Човек на гнева
red dawn
Линкълн (2012)
Меланхолия (2001)
Чиракът на Магьосника
Мафия Мама / Mafia Mamma (2023)
Деца Шпиони 4
Червени светлини
The Winning Season
След всичко / After Everything (2023)
Дяволът в Мен (2012)