Агент и 1/2

Агент и 1/2 Central Intelligence

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7 (20 votes)

Филмът "Агент и 1/2" (Central Intelligence) е уникална комбинация от комедия и екшън с шпионски елементи. Сюжетът се фокусира върху двама главни герои - Боб Стоун (Дуейн Джонсън) и Калвин Джойнер (Кевин Харт). Историята започва с проследяване на техните гимназиални години, където Калвин е популярен и обичан от всички, докато Боб е с наднормено тегло и е обект на подигравки от съучениците си. Въпреки това, Калвин показва състрадание към Боб, което остава запечатано завинаги в паметта Боб.

Прескачаме двадесет години напред във времето и откриваме, че Калвин е станал счетоводител, чувстващ се разочарован от живота си, докато Боб е претърпял драстична промяна, превръщайки се в мускулест, уверен в себе си човек, работещ за ЦРУ. Двамата се срещат отново при събиране на гимназиалния клас, където Боб моли Калвин за помощ в предстояща шпионска мисия.

Сюжетът на "Агент и 1/2" (Central Intelligence) се развива в напрегната история на преследване и разкриване на корупция в рамките на ЦРУ. Боб се оказва в центъра на конспирация и е обвинен в предателство. Калвин, въпреки първоначалните си съмнения, решава да помогне на стария си приятел и двамата се впускат в серия от приключения, изпълнени с опасности и неочаквани обрати.

Това, което отличава филма "Агент и 1/2" (Central Intelligence), е умелото смесване на екшън сцени с комедийни моменти. Дуейн Джонсън и Кевин Харт показват страхотна химия на екрана, като всяка тяхна сцена е забавна и динамична. Филмът е идеален за зрители, които търсят леко и забавно кино преживяване, съчетано със зашеметяващи екшън сцени и непринуден хумор.

Drive Angry
Кинти в небето (2011)
All Good Things
Argo 2012 Poster
Игри на сърцето
Приключенията на Тинтин 3D
Essential Killing (2010)
Dam 999
Burning Palms 2010
Waiting for Forever
Аз, проклетникът 2

Други Заглавия

Central Intelligence (2016)